Man aangehouden na valse 112-meldingen

vrijdag 25 september 2015

Doetinchem - In de nacht van woensdag 23 op donderdag 24 september is een 37-jarige man uit Doetinchem aangehouden na het doen van een valse 112 melding.

De meldkamer werd rond 01.30 uur gebeld door de man, die zowel de politie als de ambulancedienst belde. Omdat bij de politie geregistreerd stond dat de man al vaker valse 112 meldingen gedaan zou hebben, besloot de politie door te pakken en de man aan te houden. Het doen van valse 112 meldingen is strafbaar. De man zou op of rond het Stationsplein in Doetinchem lopen en daar trof de politie hem inderdaad om  01.50 uur aan. Toen de man de politie zag probeerde hij nog gauw iets te verstoppen onder een auto, dit bleken twee mobiele telefoons te zijn. Bij insluiting van de man op het politiebureau trof de politie nog een derde mobiele telefoon en een gestolen rijbewijs aan. De telefoons en het rijbewijs zijn in beslag genomen.

De politie maakt proces-verbaal tegen de man op wegens het doen van een valse melding en wegens heling.

2015466273

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Doetinchem | 112 alarmeringen Doetinchem | Goedkoop Tanken in Doetinchem | Supermarkten in Doetinchem | Weerbericht Doetinchem