Getuigen gezocht na mishandeling man door jongeren

vrijdag 17 oktober 2014

Doetinchem - De politie is op zoek naar mensen die meer gezien hebben van een mishandeling aan de Eduard Schilderinkstraat in Doetinchem. Op donderdagavond 16 oktober werd daar een 28-jarige man uit Doetinchem mishandeld door een groep jongeren.

De man reed op zijn bromfiets over de Eduard Schilderinkstraat,aan de kant van Plein ?40-?45. Daar fietste een groep van 5 tot 7 jongens,waarbij de groep de hele weg in beslag nam. Toen het slachtoffer de jongensdaarop aansprak zouden zij hem hebben aangevallen. Daarbij werd het slachtoffergeschopt en geslagen. Hij moest behandeld worden in het ziekenhuis.

Het slachtoffer is ter plaatse aangesproken door een vrouw diehaar hondje daar uitliet en hulp aanbood. De politie wil graag in contact komenmet deze vrouw. Ook andere mensen die iets van het voorval gezien hebben, ofmeer informatie hebben over deze groep jongeren, wil de politie graag spreken.Zij kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

(2014141775)

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Doetinchem | 112 alarmeringen Doetinchem | Goedkoop Tanken in Doetinchem | Supermarkten in Doetinchem | Weerbericht Doetinchem