Politie onderzoekt woningoverval

dinsdag 27 augustus 2013

Doetinchem - Op dinsdag 27 augustus is een 59-jarige vrouw in haar woning aan de Lijsterbeslaan overvallen door een getinte man. Deze is er met sieraden vandoor gegaan en het overvallenteam van de politie stelt een onderzoek in.

Ernstig bedreigd

De overval is omstreeks 09.35 uur gepleegd toen de bewoonster inhaar woning met de overvaller werd geconfronteerd. Hij bedreigde haar en wistsieraden buit te maken. Na zijn daad is hij op de fiets van het slachtoffergevlucht. De fiets, een zwart/grijze damesfiets met fietstassen is kort nadienteruggevonden de Acacialaan.

Burgernet

De gewaarschuwde politie stelde met meerdere eenheden eenonderzoek in de buurt in en ook het overvallenteam van de politie kwam naar dewoning voor verder onderzoek.

Er werd een Burgernetbericht en een tweet verstuurd. Uitreacties werd iets meer duidelijk over het signalement van de verdachte en zijnvluchtrichting.

Signalement

Hij wordt op ongeveer 25 jaar geschat en een lengte tussen de1.80 1.85 m, een fors postuur en hij droeg mogelijk een groen shirt of jack.Verder droeg hij witte gympen. Hij zou de Esdoornlaan ingevlucht zijn.De politie vraagt tips over de verdachte via 0900 ? 8844 of viaMeld Misdaad Anoniem op 0800 ? 7000.2013116245

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Doetinchem | 112 alarmeringen Doetinchem | Goedkoop Tanken in Doetinchem | Supermarkten in Doetinchem | Weerbericht Doetinchem