Man gewond na steekincident

vrijdag 8 juli 2016

Doetinchem - Een 22-jarige man is donderdagavond 7 juli gewond geraakt nadat hij op de Dokter Bardetplaats door een voorbijganger werd gestoken. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

Het steekincident vond rond 18.30 uur plaats op de parkeerplaats ter hoogte van supermarkt Lidl.

Twee mannen fietsen langs de 22-jarige man en een van hen stak hem in zijn gezicht. Het slachtoffer rende weg en is nog korte tijd achtervolgd door de dader. Hierna fietsten de twee mannen weg in de richting van de Rozengaardseweg. De 22-jarige man is even later in het centrum van Doetinchem vermoedelijk opgepikt door een automobilist die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht, waar hij is opgenomen.

 

Identiteit

De politie is een onderzoek gestart en de identiteit van beide fietsers is inmiddels bekend. Zij zullen worden verhoord.

Getuigen

Om duidelijk te krijgen wat exact is gebeurd, wil de politie graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien van dit steekincident. Ook wil de politie graag in contact komen met de automobilist die de gewonde man naar het ziekenhuis heeft gebracht.  Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844 of anoniem met 0900-7000.

 

2016335535

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Doetinchem | 112 alarmeringen Doetinchem | Goedkoop Tanken in Doetinchem | Supermarkten in Doetinchem | Weerbericht Doetinchem